Kantoorfilosofie

Amrani Advocaten levert maatwerk in juridisch advies en juridische bijstand, door gekwalificeerde en ervaren advocaten.

Ons doel is het zoeken naar een minnelijke oplossing voor uw juridische problemen. Indien dit niet mogelijk blijkt te zijn dan leggen wij de de geschillen voor aan de bevoegde rechterlijke instanties.

 


img


Adres

Hoogoord 140 B
1102 CH Amsterdam


Tel: 020-6918877
Fax: 020-6919622

Mobiel: 06-49629155 (uitsluitend buiten kantooruren)

Email: info@amrani.nlKantooruren:

Het kantoor is geopend op werkdagen van 09.00 uur tot 17.00 uur.

 

Bezoek uitsluitend op afspraak!

Heeft u een juridisch probleem dan kunt u telefonisch contact met ons opnemen. U wordt zo spoedig mogelijk te woord gestaan door een advocaat. U kunt ook gebruik maken van de mogelijkheid om uw vraag per e-mail te stellen. Daarvoor kunt u gebruik maken van ons contactformulier. Geef in het kort aan wat uw probleem inhoudt en dan ontvangt u zo spoedig mogelijk een reactie. Ook kunt u ons natuurlijk bereiken via het bovenvermelde e-mailadres.

 

Routebeschrijving

Openbaar vervoer:

Trein: NS Station Bijlmer Arena ligt op 10 minuten loopafstand van ons kantoor. Het station staat in verbinding met Amsterdam Centraal en Utrecht.

Metro: op hetzelfde station bevindt zich metrostation Bijlmer Arena. Metrolijnen 50 en 54 stoppen op dit station.

Bus: Het kantoor is ook per streekbus te bereiken met de lijnen 29, 158, 174, 177 en 178. Voor vertrek- en aankomsttijden kunt u bellen met Openbaar Vervoer Reisinformatie, 0900 - 9292 (Euro 0,84 per minuut).

Auto: Zuidtangent: de Zuidtangent rijdt vanaf het station Haarlem via Hoofddorp en Schiphol naar Amsterdam Bijlmerstation. Vanaf het Bijlmerstation kunt u vervolgens te voet richting winkelcentrum Amsterdamse Poort waaraan ons kantoor is gelegen.De Amsterdamse Poort wordt omringd door een aantal snelwegen; de A1, A2, A9 en A10. Op deze snelwegen staat het winkelcentrum Amsterdamse Poort op witte ANWB-borden aangegeven. De Amsterdamse Poort ligt nabij de afrit Ouderkerk a/d Amstel, aan de snelweg A2 Utrecht-Amsterdam.

Route

Vanuit de richting Utrecht:  Op de A2 richting Amsterdam afrit 1 Ouderkerk a/d Amstel/Duivendrecht nemen, en aan het einde van de afrit linksaf richting Amsterdam Zuidoost/Duivendrecht volgen (Burg. Stramanweg).Vanuit de richting Den Haag/HaarlemA9 aanhouden en bij knooppunt Holendrecht richting Almere/Amersfoort/Amsterdam volgen. Op de A2 richting Amsterdam afrit 1, Ouderkerk a/d Amstel/Duivendrecht nemen en aan het einde van de afrit linksaf richting Amsterdam Zuidoost/Duivendrecht volgen (Burg. Stramanweg).Vanuit de richting Zaandam/Den Haag: Vanaf de ring A10 richting Utrecht aanhouden. Op de A2 richting Utrecht de afrit Ouderkerk a/d Amstel/Amsterdam Zuidoost nemen en aan het einde van de afrit linksaf richting Amsterdam Zuidoost/Duivendrecht volgen (Burg. Stramanweg).Vanuit de richting Amersfoort: Op de A1 richting Amsterdam bij knooppunt Diemen de A9 richting Amsterdam Zuidoost/Schiphol/Haarlem nemen. Vervolgens richting Amsterdam/Zaanstad aanhouden. Op de A2 afrit 1, Ouderkerk a/d Amstel/Duivendrecht nemen en aan het einde van de afrit linksaf richting Amsterdam Zuidoost/Duivendrecht volgen (Burg. Stramanweg).

 Copyright © Amrani Advocaten
Home  |  Tarieven  |  Rechtsgebieden  |  Advocaten  |  Adres  |  Contact  |  
[administratie] Ontwikkeld door Vitrus webontwikkeling